Verkopen doe je zo!

Verkopen doe je zo!

De cursus “Verkopen doe je zo!” is speciaal samengesteld voor de (medisch) pedicure die graag meer diensten en/of producten zou willen verkopen. Als pedicure ben je niet alleen voetzorgverlener, maar ook vraagbaak, psycholoog, uitlaatklep en vertrouwensvrouw/man en meer.... Je komt in aanraking met een heleboel verschillende type mensen, ieder met zijn of haar eigen verhaal. Ieder mens is uniek, en wil ook als zodanig worden behandeld.

Door een persoonlijke benadering, een goede communicatie en vertrouwen in het product wat je verkoopt, zul je merken dat je meer omzet uit je onderneming kunt halen.

In deze cursus komen allerlei communicatie- en verkooptechnieken aan bod, die door jou kunnen worden ingezet om een hogere omzet te kunnen genereren. Je zult meer inzicht krijgen in de wensen van jouw klanten, in jouw eigen specifieke aanpak en jouw sterke en te ontwikkelen kanten en blokkades. Ook leer je gemakkelijker om te gaan met voor jou soms lastige situaties. Deze boeiende en interactieve cursus draagt bij aan een omzet-verhogende ontwikkeling van jouw onderneming en een persoonlijke en professionele benadering van jouw klanten.

De cursus duurt 1 dag.
Docent: Theo Ploeg
Accreditatie: 6 punten in professionaliteit
Kosten: € 119 excl. btw
Na de cursus ontvang je een certificaat.

Business team working on a new business plan with modern digital

Cursusdata

Webinars (Voor thuis)11-12

Cursusdata onder voorbehoud.

Kosten

Leskosten€ 119

Genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Studieduur

Deze cursus duurt 1 lesdag.

Accreditatiepunten

6 punten in Professionaliteit.