Personal Branding

Personal Branding

Ieder mens is uniek. We hebben allemaal onze sterke en onze zwakke kant. Hoe kun je de sterke kanten verder ontwikkelen en de zwakke kanten verbeteren? Als ondernemer ben je in feite je eigen merk. Daarmee kun jij je onderscheiden van de concurrent.

Het is belangrijk dat je in staat bent om je klanten naar je toe te trekken, juist omdat je duidelijk bent gepositioneerd. Voor jou als pedicure is het dan ook belangrijk om je eigen persoonlijkheid te ‘branden’. Zo versterk je jezelf als “merk”. Vroeger verkochten producten als meel en suiker zichzelf. Een merk was niet nodig, want het aanbod was beperkt en consumenten hadden nauwelijks keus. Tegenwoordig is dat anders: de schappen van supermarkten, drogisterijen en elektronicazaken staan vol. Wil je als producent je artikelen verkopen, dan moet je met beeld en tekst duidelijk maken waarom de klant jouw product moet kiezen. Wat zijn de specifieke kwaliteiten, waarin onderscheidt het zich van vergelijkbare artikelen, wat is de uitstraling die de doelgroep aanspreekt?

Wat voor producten geldt, geldt ook voor mensen. Wil je als pedicure je kring van opdrachtgevers en klanten uitbreiden, dan zul je je moeten onderscheiden van je concurrenten en op een heldere, aantrekkelijke en consistente manier moeten aangeven waarom potentiële klanten en opdrachtgevers juist met jou in zee moeten gaan. Kortom: door jezelf als merk (als personal brand) te presenteren laat je jouw doelgroep op een effectieve manier zien wat je voor hen kunt betekenen. Met personal branding word je vaker benaderd door opdrachtgevers of klanten, boek je meer resultaat en doe je vaker wat je leuk vindt. Naast de noodzakelijke uitvoerige bespreking van de relevante theorie zullen we in de middag per cursist een ´personal branding´ ontwikkelen.

De cursus duurt 1 dag.
Docent: Theo Ploeg

Accreditatie:
ProCERT beoordeelt op het moment de accreditaties voor de nieuwe periode (2021-2023). Zodra deze zijn toegekend, zullen wij de informatie bijwerken.

Kosten: € 129 excl. btw
Na de cursus ontvang je een certificaat.

Be Yourself

Cursusdata

Data volgen.

Cursusdata onder voorbehoud.

Kosten

Leskosten€ 129

Genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Studieduur

Deze cursus duurt 1 lesdag.

Accreditatiepunten

ProCERT beoordeelt op het moment de accreditaties voor de nieuwe periode (2021-2023). Zodra deze zijn toegekend, zullen wij de informatie bijwerken.